Instructies voor docenten Nederlands
(NT2, NVT...)

Wil je de materialen van Goesting in Taal gebruiken in je lessen? 

Lees hieronder wat mag en wat niet mag! 

Onze gratis materialen en posts op sociale media

Alle gratis materialen en posts op sociale media van Goesting in Taal mag je  delen met je studenten en collega’s, op voorwaarde dat je de bron er duidelijk bij vermeldt. 

We hopen dat jullie er plezier aan beleven! 🙂

Onze boeken, online cursussen en e-books

Je mag stukken uit onze boeken, online cursussen en e-books projecteren in je lessen, op voorwaarde dat je als docent je persoonlijke exemplaar aankocht en dat je de bron en onze website duidelijk vermeldt. 

Wat mag niet?

  • Je persoonlijk aangekochte e-book of je logingegevens voor een van onze online cursussen delen met cursisten of andere collega’s. 
  • Stukken uit onze boeken kopiëren of afdrukken voor gebruik tijdens je lessen of om door te geven aan cursisten of collega’s. Dit is een schending van het copyright. 
Wil je (stukken van) onze boeken of e-books toch met andere docenten van je school of met je cursisten delen? Dan moet je via je school een speciale licentie aanvragen. Dit kan aan een zeer voordelig tarief, in functie van het aantal gebruikers, het werk en de duur van de licentie. Vul hieronder het formulier in voor meer informatie. 

Contact

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden voor je school samen bekijken? Contacteer me hier!

Winkelwagen